Снимка: Bulgaria On Air
fallback

Каталогът за скъпи коледни подаръци Neiman Marcus показа как би изглеждала идеалната кола за почивните дни. Това е специално доработен Aston Martin Vanquish Volante от моделна година 2014.

Моделът, който ще бъде предложен в къса серия от само 10 екземпляра, се отличава с уникална синя боя "NM Exclusve Seychelles Blue", наречена на една от любимите дестинации на по-заможната част от общество - Сейшелските острови. Купето му е изградено от въглеродни влакна, а интериорът разчита на най-скъпите и качествени материали.

Промени в задвижващата част на Aston Martin Vanquish Volante не са правени. И не е нужно, тъй като автомобилът разчита на атмосферен V12 агрегат с обем 6.0 литра, който генерира 565 к.с. и се командва чрез автоматична скоростна кутия с 6 степени Touchtronic 2. Тази комбинация му гарантира ускорение от място до 100 км/час в рамките на четири секунди.

Цената също е впечатляваща - 344 500 долара. Все пак, 3 000 долара от тях са предназначени за благотворителност, а автомобилът идва с безплатен комплект куфари, създадени специално за него.

Вижте повече във видеото на Bloomberg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Атакист

преди 10 години

Да си вземате глупавия Хюндай с Английски привкус и да се скриете. Отличавал се с уникален дизайн пред другите автомобили! ***! Сложи го до една S Класа и ще изглежда като селска сапунерка пред нея. Нито е кой знае какво нито отговаря на цената за която го продавате. ОО. Забравих. Английско е. Също като Ролекса, и Вертуту дето ги продавате за 20 бона нагоре, а китайците ги правят същите за по 400 лв.

8

Анонимен

преди 10 години

Honda SR-v е най-добрия автомобил за почивка. С тия скъпи пръчки не можете да направите малко offroad, а в БГ има места с хижи, където без тоя малък offroad не можете да отидете...

7

Жена

преди 10 години

Прекрасен автомобил!

fallback