Снимка: Planeta Tierra, Facebook
fallback

Алжирката Имане Халиф, която разбуни духовете на Олимпиадата в Париж и до закриването им течаха дискусии за това дали е мъж или жена, показа нова визия във фотосесия.

Във видео, споделено на страницата на Beauty Code в Instagram, Хaлиф представя нежна и женствена визия, която няма нищо общо с имиджа на ринга. Олимпийската шампионка е облечена в черна риза с вързана назад коса, докато удря с юмрук към камерата, преди клипът да премине към неузнаваем образ на 25-годишната спортистка - с разпуснати къдрици, розови сенки за очи и гланц за устни.

Носи блуза с цветя и обеци, придружени със златния олимпийски медал, който получи след победата над китайката Янг Лиу, съобщава Нова.

Тя беше дисквалифицирана от Световното първенство по бокс на IBA през 2023 г. заради неиздържан тест за допустимост на пола. МОК обаче допусна алжирката да се състезава в Париж и тя стана олимпийски шампион в категория до 66 кг при жените. Спечели и златен медал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Беновска пипа

преди 4 седмици

Както и да се гримира и облече, *** ..... си остава *** ....

61

мак

преди 1 месец

Този вече стана като пеевското момче, през 5 минути статия за него. Фотошопа играе та дрънка, тук прилича на жена, защо не приличаше на жена по време на олимпиадата? За да дразни, предполагам.

60

Абе само

преди 1 месец

Му вижте сурата , ква жена е тоя ? Да има грозни жени , ама тоя си е мъж.

fallback