Дигиталното банкиране на Първа инвестиционна банка осигурява безброй възможности за иновативно онлайн банкиране от вкъщи. С него всичко е много лесно, бързо и с най-висока сигурност при криптиране на данните на клиентите на банката.

Fibank вече предлага изцяло нов облик на мобилното си приложение, като то е с много по-достъпен и интуитивен интерфейс, който води стъпка по стъпка клиентите към извършване на дадена операция онлайн и само с няколко клика.

Едно от най-често използваните менюта в My Fibank е меню „Карти“, което е изцяло посветено на картите, издадени от Първа инвестиционна банка, независимо дали те са физически или дигитални. Клиентите имат пълен контрол над тях и получават различни справки.

През My Fibank освен с добре познатите до сега услуги като: дигитализиране на карта, проверка на наличност и управление на карти, приложението на банката осигурява на клиентите си и:

- В обновеното приложение вече е налична изцяло нова услуга „Показване на детайли на банковата карта“. С нея всеки картодържател може да види и използва всички данни на своята банкова карта;

- Нова услуга, която показва името и логото на всеки търговец, при когото са направени плащания с карта;

- Издаване на виртуална карта за по-малко от 2 минути и изцяло онлайн;

- Водещо предимство за клиентите е, че могат съвсем сами – през мобилното си устройство, да управляват своите карти – да ги блокират или замразяват при кражба, или съмнителни трансакции, както и да управляват лимитите по своите банкови карти.

С My Fibank клиентите могат не само да извършват преводи, откриват банкови сметки или пакети, следят движенията по сметките си в реално време, заявяват предварително през приложението касови операции, което пести от времето им в банковия офис, но и получават редица услуги с добавена стойност, сред които: плащане на комунални сметки, местни данъци без допълнителни такси, закупуване на винетки, маршрутни карти и имат възможност да инвестират в безналично злато.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase