Изцяло нова серия продукти с обогатено съдържание на протеини пуска на пазара „Димитър Маджаров“. Серията се казва Protein Plus и съдържа 6 продукта: извара, катък, кашкавал, кисело мляко, крема сирене и краве сирене. Протеините във всеки един от тези  продукти са естествено съдържащи се в млякото, а не допълнително добавени. „Димитър Маджаров“ е първата фирма на българския пазар, която лансира цяла серия от продукти с повече протеини.

Какво отличава Protein Plus на Димитър Маджаров?

·     Естествено високо съдържание на протеини: В сравнение с традиционните млечни продукти, серията Protein Plus съдържа до два пъти повече протеини, които НЕ са добавени изкуствено, а се съдържат в самото мляко, от което са направени.

·     Изцяло натурални продукти, само от българско мляко. И шестте продукта от серията са от сто процента българско мляко, с българска закваска с Lactobacillus bulgaricus. В тях няма изкуствени добавки, консерванти или сух протеин. Съдържат само натуралния протеин от млякото. Protein Plus продуктите са изцяло натурални и се усвояват по-лесно.

·     Автентичен вкус и класическа технология: Protein Plus продуктите имат ясноизразен и автентичен български вкус, произведени са по класическа българска технология.

·     Ниско съдържание на мазнини: Protein Plus продуктите са с по-ниско съдържание на мазнини в сравнение с традиционните млечни продукти, което ги прави по-здравословни.

·     Разнообразие: Димитър Маджаров пуска не един или два продукта с обогатено съдържание на протеини, а цяла серия от 6 продукта: краве кисело мляко, краве сирене, крема сирене, извара, катък и кашкавал от краве мляко, така че всеки може да открие любимия си вкус.

За кого е подходяща серията Protein Plus на Димитър Маджаров

Protein Plus е подходяща за любителите на здравословното хранене и активния начин на живот. Серията е създадена, за да отговори на нарастващото търсене на продукти с високо съдържание на протеини и ниско съдържание на мазнини. Шестте продукта са идеални за:

·     Хора, които спортуват активно. Протеините имат огромна роля при изграждането, възстановяването и поддържането на мускули. Protein Plus продуктите осигуряват необходимата доза протеини за постигане на вашите цели в спорта. Спортистите и хората, които тренират активно, се нуждаят от повече протеини в сравнение с неактивните, за да подпомогнат възстановяването след тренировка, да стимулират растежа на мускулите и да подобрят своите постижения.

·     Хора, които искат да изградят мускулна маса. Protein Plus продуктите са чудесен начин да увеличите приема на протеини, което може да ви помогне да изградите мускулна маса и да изваете релефно тяло.

·     Хора, които се грижат за теглото си. Protein Plus продуктите са с ниско съдържание на мазнини, което ги прави идеални за тези, които се стремят да отслабнат или да поддържат здравословно тегло. Протеините са по-засищащи от въглехидратите, което може да ви помогне да се чувствате сити по-дълго и да консумирате по-малко калории като цяло. Диета, богата на протеини, може да ви помогне да загубите телесни мазнини, като същевременно запазите мускулната си маса.

·     Хора, които водят здравословен начин на живот. Protein Plus продуктите са богати на калций и други хранителни вещества, които са от съществено значение за крепкото здраве.

·     Хора, които са на възраст. С напредването на възрастта мускулната маса естествено намалява. Консумацията на достатъчно протеини може да помогне за забавяне на този процес.

·     Хора с хронични заболявания. Някои хронични заболявания може да доведат до загуба на мускулна маса. Консумацията на достатъчно протеини може да е част от лечението и поддържането на общото здраве.

Обогатените с протеин продукти са подходящи и за хора, които се възстановяват от операция или травма, бременни или кърмещи жени. Децата също се нуждаят от повече протеини в хранителния си режим. Количеството протеини, от което се нуждае човек, зависи от неговата възраст, пол, ниво на активност и здравословно състояние.

Какво е съдържанието на протеини в новата серия на Димитър Маджаров?

·     Киселото мляко Protein Plus: съдържа до 10 грама протеини на 100 грама продукт.

·     Сиренето Protein Plus: съдържа до 30 грама протеини на 100 грама продукт.

·     Изварата Protein Plus: съдържа до 20 грама протеини на 100 грама продукт.

·     Кашкавалът Protein Plus: съдържа до 35 грама протеини на 100 грама продукт.

Protein Plus е добър избор за хора, които търсят вкусни и здравословни продукти с високо съдържание на протеини.

Къде може да намерим Protein Plus?

Protein Plus може да бъде намерен както във физическите магазини – национални и регионални търговски вериги и дистрибутори на марката, така и онлайн, например в eBag, glаden.bg, kolichka.bg и др. Новата протеинова серия ще откриете в Metro, търговска верига „ДАР“, хипермаркети HIT Max, ProMarket, „Магазинъ 345“, търговска верига Burov („Суперкооп Буров и син“), верига магазини „Коме“, ВМВ, търговска верига „Фреш Маркет“, супермаркети „Лекси“ и др.

Как да консумираме продуктите от новата серия на  Димитър Маджаров?

Продуктите от серията Protein Plus на „Димитър Маджаров“ са и много вкусни. Можете да ги използвате в различни рецепти за закуска, обяд и вечеря. Може да ги добавите към салати, омлет, паста, смутита, тиквички, чушки, гъби, пълнозърнести сандвичи или просто да ги консумирате самостоятелно.

Protein Plus серията на „Димитър Маджаров“е здравословен и вкусен начин да увеличите приема си на протеини. Тя е от качествена българска суровина, предлага се в разнообразни варианти и е подходяща за хора от всички възрасти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase