От началото на месец юни националният превозвач предлага на своите пътници още възможности за пътуване, почивка и разнообразни туристически маршрути със стартирането на сезонните си полети до летището в гр. Хераклион на о-в Крит.

Най-големият гръцки остров - Крит от дълги години е любима лятна дестинация, предлагаща изобилие от забавления за незабравима почивка, където пътешествениците може да открият великолепни плажове с кристално чиста вода, идеални за релаксация и водни спортове. Освен това, Крит е известен със своята богата история и културно наследство – от древните минойски руини до впечатляващите средновековни замъци и манастири, а гостите на Гърция могат да посетят редица археологически и исторически забележителности.

Полетите на „България Еър“ ще се изпълняват с две честоти на опериране седмично – сряда и неделя през целия летен сезон /юни до октомври/, предоставяйки възможност както за едноседмична почивка, така и за пленителни ваканции в един по-дълъг уикенд. Цените за еднопосочен билет в икономична класа започват от 109 EUR и включват 10 кг ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, безплатен check-in и безплатен кетъринг на борда.

Независимо дали търсите спокойствие и релакс, приключения на открито или забележителни културни открития, остров Крит предлага всичко необходимо за една вълнуваща лятна почивка. Научете повече за разписанието на директните сезонни полети от София до Хераклион и специалните оферти за лятото на уебсайта на „България Еър“, както и в страниците на авиокомпанията в социалните мрежи Facebook и Instagram.

Националният превозвач на България предлага на пътниците си възможността за заявяване на допълнителен багаж и избор на място в самолета бързо и лесно онлайн. Повече информация относно всички предлагани допълнителни услуги на авиокомпанията можете да намерите ТУК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase