Снимка: БГНЕС
fallback

При зърнопроизводителите финансовото състояние няма да се доказва с данъчни декларации. Подготвен е опростен механизъм - чрез справка. Това заяви министърът на земеделието и храните Кирил Вътев по време на заседанието на Комисията по земеделието, храните и горите към НС.

Вътев коментира, че са подготвили изменения в седем закона, сред които в Закона за собствеността, както и в закона за виното и спиртните напитки. Вторият е качен за обществено обсъждане до 15 февруари.

Изменения са предложени и в Закона за арендата. “Искаме да направим Закон за кооперативите. Този законопроект в момента се работи от най-добрия експерт в Европа, австриец. Очакваме до края на февруари да предложи изменение в закона за кооперациите, вместо да пратим нов закон за кооперативите”, обяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Чухте ли

преди 3 месеца

Костадинов какво каза ,защо още няма протести,ЗАЩОТО ГИ ЗАПЛАШВАТ,ЧЕ ЩЕ ИМ КОНФИСКУВАТ ТРАКТОРИТЕ!!!НАГЛАТА АМЕРИКАНСКА ВЛАСТ МАНИПУЛАТИВНА АКО ИМАМ КОМБАЙН ЩЕ ГО ПАРКИРАМ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ЩЕ МИ КОНФИСКУВАТ ДЕДОВИЯ

17

помощи

преди 3 месеца

само за малки и средни фермери, не искам данъците ми да отиват за помощ на декар жито, а на декар зеленчук и ферма с кози, овце и крави. сега купуваме гумени зеленчуци от къде ли не.. и семействата на фермерите ни бягат по чужбина да мият чинии...

16

Анонимен

преди 3 месеца

Има хубава реколта-скъпо, лоша реколта-пак скъпо. Няма вариант да е евтино. Ддс върху горивото не плашат. Най много Субсидии им дават и пак са вечно недоволни. И с тези ултиматуми -или ни изпълнявате исканията или блокираме държавата. Не мога да разбера то все едно няма държава щом им кляка толкова лесно. Кой помисли за животновъди и зеленчуко и плодо производители? Никой. А те са истинските най нуждаещи се.

fallback