"България Еър" е партньор на деветото издание на Международния кино-литературен фестивал „Синелибри“, чиято богата програма включва десетки бляскави национални и световни премиери, очаквани в киносредите по света и у нас.

Фестивалът се провежда между 6 и 29 октомври 2023 г. в София и още шест български града под мотото "Метаморфози", посветено на 140-а годишнина от рождението на Франц Кафка. И през тази година „България Еър“ е официален превозвач събитието като осигурява сигурен и комфортен превоз на международното жури и гости.

В забързаното ни ежедневие трябва да отделим време да опознаем света и да посетим дестинациите, които отдавна ни вълнуват. С националния превозвач само един директен полет ви дели от Прага – родният град на Кафка. Там можете да се потопите в автентична атмосфера и да се докоснете до известните забележителности, които сте гледали само на кино екрана.

Повече информация за полетите по директните линии на "България Еър" може да намерите в раздел Промоции.

Националният превозвач продължава да подкрепя множество културни инициативи, като част от своята корпоративна и социална отговорност. Актуална информация относно всички събития, на които партнира националният превозвач, може да видите на страниците на авиокомпанията в социалните мрежи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase