Снимка: България Еър

В унисон със стремежа си да предлага приятен и комфортен полет, националният превозвач „България Еър“ направиизненада на всички свои пасажери днес. Навръх отбелязването на празника Баба Марта днес, 1 март, кабинните екипажи по всички полети на авиокомпанията подариха на пътниците си мартеници.

Изненадата озари с усмивки лицата на пътуващите. Мнозина от тях веднага сложиха своите мартенички и благодариха за чудесния комплимент, с който денят им стартира празнично и приятно още по време на полета им.
Освен мартеничките всички пасажери на авиокомпанията ще получат безплатно и 2000 бонус точки в случай, че се регистрират в лоялната програма на „България Еър“ Fly more през март.

С този жест целият екип на „България Еър“ честити празника на своите пасажери и им желае да бъдат здрави и изпълнени с щастие.

Това не е първият път, в който авиокомпанията организира подобен тип изненади за своите пътници. Националният авиопревозвач традиционно подготвя различни инициативи за най-големите български празници, с които предлага едно по-различно и още по-приятно преживяване за всички на борда. С тези инициативи авиокомпанията докосва и чуждестранните пасажери до българската националност и култура, което е и част от мисията на „България Еър“ като национален авиопревозвач.

В условията на динамичната ситуация, “България Еър” се грижи за спокойствието на всеки свой пътник, предоставяйки гъвкави възможности на всеки да отложи пътуването си при необходимост и да използва билетите си на различна дата или до различна дестинация без такса.

В допълнение към това, националният авиопревозвач е осигурил и най-високите хигиенни и организационни мерки – част от тях е и дезинфекцията на самолетите с модерна UV технология, която унищожава всички вируси и бактерии от повърхностите в самолета.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase