Снимка: Pixabay
fallback

Оборотът на фирмите в сектора “Туристическа агентска и операторска дейност; други дейности, свързани с пътувания и резервации” през третото тримесечие на годината нараства със 158,6% спрямо същия период на миналата година, обявиха от Националния статистически институт. Въпреки това обаче, приходите в туризма са значително под нивото от предкризисната 2019 г.

Спрямо предходното тримесечие увеличението на оборотите на фирмите, свързани с пътувания и резервации, е с 32,3%, допълва "Труд".

В сектора “Създаване и разпространение на информация и творчески продукти; далекосъобщения” оборотът през третото тримесечие нараства с 4,3% спрямо второто. А в сферата на юридическите, счетоводни и одиторски дейности, ръстът е с 12,2%.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 2 години

Или имат силен напредък и приходи, ли смятат и помощта, която вчера бе обявена. Подозирам първото предположение.

7

Анонимен

преди 2 години

А иначе реват и се чудят как да намалят и без това мизерните пари, които дават на персонала. И изобщо българския бизнес накрая ще се затрие от алчност.То вече се усеща в липсата на персонал, а скоро и клиенти няма да има.

6

Ричи

преди 2 години

Разориха ни! Сега няма да мога да си купя новото AMG, ще трябва да се задоволя с новия S 500. Та той е каруца спрямо S 63 AMG! Разориха ни!

fallback