Снимка: БГНЕС
fallback

Чатът на една от най-популярните социални мрежа -  Messenger, се срина, съобщи вестник "Сън". Потребители от цял свят, включително в България, споделят, че не могат да изпращат съобщения.

Други пък получават само въпросителни.

Проблеми има и в Instagram и Facebook, посочва британското издание. Сривът е станал рано в четвъртък сутринта, британско време.

Причината за проблема все още не е ясна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Явор

преди 3 години

Това наистина е бедствие за много вманиачени и пристрастени хора. Хора, или си изтрийте профилите в социалните мрежи, или ги използвайте за нещо полезно. Достатъчно пари спечелиха от нашата пристрастеност големите компании. Социалните мрежи са за изказване свободно мнение, а не за да лайкваме глупости. Лайкването на глупости има опостушителен ефект върху нас. За съжаление периодът на изолация увеличи престоя ни в социалните мрежи. Не излизахме, бяхме затворени и само те ни забавляваха.

25

Воля

преди 3 години

Аз съм виновна,без да искам проклех заради простотиите,които понякога поместват там. Съжалявам - енергията ми е лоша понякога. Извинявам се на пострадалите добри люде! Дано проблемът се разреши скоро !

24

Анонимен

преди 3 години

пак руските хакери ще изкарат виновни:)

fallback