Снимка: БГНЕС
fallback
Apple снощи обяви, че на 13 октомври ще има специално събитие. Анализатори очакват, че ще бъдат представени новите iPhone-и с възможности за 5G, предаде "Ройтерс".
 
Компанията загатва с поканата си за събитието, на която пише "Здравей, Скорост", за нови и по-бързи мрежови възможности.
 
Миналите години Apple представяше новите си модели iPhone в средата на септември и започваше да ги праща на клиенти преди края на месеца.
 
Финансовите анализатори използват броя на седмиците, през които марката продава iPhone-и, за да прогнозират финансовите резултати на компанията по време на празничния сезон за пазаруване на западните пазари, когато са най-големите тримесечни продажби на компанията.
 
Тази година обаче ръководните лица в Apple предупредиха инвеститорите, че новите Phone-и най-вероятно няма да се доставят до октомври. Компанията вече проведе събитие през септември, за да представи новия Apple Watch и моделите iPad.
 
Анализаторите предполагат, че на събитието компанията ще представи нова версия на iPhone с 5G свързаност. Те подчертаха, че е възможното и представяне на безжични слушалки AirPods и тагове за намиране на изгубени предмети чрез безжични сигнали.
 
Акциите на Apple тази година се покачиха, въпреки ударът по световните иконовики от COVID-19. Това стана до голяма степен благодарение на бума в продажбите на приспособления за работа от вкъщи.
 
Въпреки че акциите на компанията се понижиха от рекордно високото си равнище на 2 септември, пазарната капитализация на Apple остава близо 2 трилиона долара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

анонимус

преди 3 години

Разбира се! Купете си смърт!!

25

пияница мистик

преди 3 години

Дрогаре, в никакъв случай не си купувайте айфон - първо, че е американски и второ - защото като ви ваксинират насила рептилите след време с Ковид ваксина, те всъщност ще ви чипират и после Бил Гейтс ще ви командва дистанционно през 5G мрежата като марионетки и вече няма да сте зашематени , а ще станете с0pосоиди :)))

24

Анонимен

преди 3 години

От първият епъл, до последния, нещата много се подобриха.Сега имаш какви ли не сензори за какво ли не, връзка с часовника си(не, че е кой знае какво), мериш разстояние, пулс, атм налягане, а да не говорим, за видео камерите и дисплея. Да не забравяме и сигурността с двустепенното удостоверяване, защитата на лични данни, лицево и гласово и пръстови разпознаване, гласови команди и разпознаване на глас, четене от снимка, които никой андроид няма.А кой знае още какво ще измислят...

fallback