Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

"Умно място с умни хора" е слоганът на новия рекламен клип на България – "Move to move you". 98-секундното видео е създадено за Българската агенция за инвестиции (БАИ) и е част от нова кампания за позициониране на България като позната и предпочитана дестинация за инвестиции.

Видеото е финансирано със средства от оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност".

То е само част от проекта, който включва актуализиране на маркетинговата програма на страната, организиране на промоционални кампании и инвестиционни събития. Целта е привличането на инвеститори, както и разработването на мултимедийни проекти, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Данчу

преди 3 години

Не е зле,сега всички чужденци ще се запитат как това място с умни хора е най- болната и бедна нация в Ес...Умни са тарикатите които продържават да владеят хауса и да същесвуват на гърба на тази умна,бедна, и безумно търпелива група от българи...

28

Анонимен

преди 3 години

Богатите инвеститори много добре знаят каква е средата тук, и точно за това и не идват. С една реклама никого няма да доведете тук. Въпреки плоския данък, нещо за което едим богаташ от развития свят, може само да метчтае, пак не иска да дойде тук, колкото до плоския данък, той работи само и единствено в полза на богатия, на запад са с подоходно облагане, образованието е трагедия и скоро никакви умни хора няма да има на това умно място.

27

ined

преди 3 години

Умните хора не се оставят да ги управляват ***. Един депутат ги сметна, че 80% от българите са ***, аз мисля че са повече.

fallback