fallback

Целият подход на планирането на офис пространствата трябва да бъде друг, но намаляване на офис площите няма да има. Това смятат архитектите Цветан Петров, управител на "Иво Петров Архитекти" и Нева Дамянова в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria.

"Предстои осигуряване на необходимия брой хигиенни материали за офис пространствата. Трябва да се осигури нужното разстояние между хората. Тендециите в архитектурния дизайн в офисите отдавна включват този тип разделяне", коментира архитект Цветан Петров.

В отворените офиси има много добри преградни системи, каза още архитект Петров. Затова той обясни, че е  желателно те да бъдат поне на нивото на главата.

По думите на архитект Нева Дамянова офис пространствата ще успеят да се приспособят в новите условия и от това ще излязат интересни нови решения.

Вижте тук видео с целия разговор
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 3 години

Прегради има, но климатичната система е една за цялата сграда.

8

бай онзи

преди 3 години

ние сме 7000 човека, компнаията ни е наела 3 сгради, от 3 месеца всички работим home, но наема върви ...Ще видя кгоа ще им увре главата ;)

7

Анонимен

преди 3 години

Много искам да врътна един въпрос на един понеже е играч господин играч времето поставя мястото на всеки помниш ли как ми прави мръсно на моята техника дадена с личните ми пари да ползваш служебна е бъди здрав каквото ти дал господ това ити взел амин а аз ще карам със смотаното

fallback