Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

След шест години на пазара веригата павилиони Lafka прекратява работата си. Съобщението е публикувано на официалния сайт на дружеството "Лафка Маркет" АД.

"Влезлите в сила на 21.02.2020 г. нови рестриктивни закони в областта на лотарийните игри, водят до значителен спад в продажбите на търговската мрежа на "Lafka" и до практическа невъзможност за нормалното функциониране на дружеството", съобшава ръководството на компанията.

В съобщението се уточнява още, че дружеството разполага с достатъчен финансов ресурс, за да погаси задълженията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

безработен

преди 4 години

Ето оставиха още 4000 жени и мъже без работа- а досега лошите Васил Божков и Делян Пеевски намериха работа в павилионите и то на компютър на хораркоито се оправяха с компютрите,та кой ли не може да работи на компютър днес-то децата още 2-3 годишни се справят.Ама държавата не предлага такава работа на такива по-възрастни жени-ами си нарежда в техни фирми хора от други селища на такава работа която в обявите пише ДА ЗНАЯТ ПЕРФЕКТНО АНГЛИЙСКИ ит.н -други всевъзможни изисквания-та да не ги вземе .

57

Анонимен

преди 4 години

Лафка е поредното доказателство ,че в България не може да има Демокрация !За едни е комунизъм ,,за други ..демокрация !!

56

Анонимен

преди 4 години

Утре на Лафките ще пише ,,РЕП''.

fallback