Кадър: Bloomberg TV Bulgaria

Комуникационните точки в офис пространствата ще претърпят промяна. Тези отворени пространства занапред няма да са толкова актуални. Според много изследвания и анализи напоследък продуктивността на служителя е по-ниска в "open space", отколкото в по-малки тиймове. Това мнение изрази арх. Павел Янев в предаването "Бизнес старт" на Bloomberg TV Bulgaria.

Павел Янев спечели престижната европейска награда за "Най-добър интериорен дизайн на частна резиденция" в рамките на The European property awards 2019-2020.

"Проектът ни е интересен с факта, че клиентът ни имаше пълно доверие. Доста е контрастен на фона на това, което се вижда на пазара. При голям обем успяхме да постигнем и пълна реализация на детайлите".

Гостът посочи, че в условията на нашия бит липсва достатъчно квадратура за дрешници, например. Той уточни, че сградите след 90-те години се проектират на кутиен принцип.

"Въпросът не е в квадратурата на пространството, а в правилното му подреждане, защото се виждат и голями квадратури с нулева функционалност", допълни Янев.

Целият разговор с арх. Павел Янев вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase