Анатоли Георгиев, изпълнителен директор, Агрион. Източник: Агрион
fallback

Лидерът в управлението на земеделски активи "Агрион" взе голямото отличие в категорията "Растеж" по време на връчването на престижните бизнес награди "КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България".

Ценното отличие бе връчено на изпълнителния директор Анатоли Георгиев от Мариана Николова, вицепремиер по икономическата и демографската политика, в присъствието на министър-председателя Бойко Борисов, министри, депутати, кметове и представители на едрия и средния бизнес. На бляскавата церемония присъстваха над 400 собственици и мениджъри на компании.

Общо 25 компании бяха номинирани за наградите на работодателската организация, а в категорията "Растеж" се надпреварваха 8 дружества от различни сфери на икономиката. Целта на учредените през 2015 г. награди е да се стимулира качественото и иновативно българско производство. Отличените фирми ще бъдат пример за всички, които правят бизнес в България и налагат нови, по-високи стандарти в икономиката, казаха от КРИБ.

"Само за няколко години "Агрион" се превърна в лидер в сферата на управление на земеделска собственост и единствената компания, която предлага пълното портфолио от услуги, свързани със управлението на земеделски активи", каза изпълнителният директор на земеделското дружество, Анатоли Георгиев.

По думите му, впечатляващият ръст, който компанията постигна по всички ключови показатели, превръща "Агрион" в земеделски бранд №1 на България. "Тази награда ще бъде наш стимул да продължим да полагаме усилия в посока окрупняване на земеделската земя, подобряване на статута й и повишаване на нейната добавена стойност", каза още Анатоли Георгиев.

За 5 години, откакто е на българския пазар, "Агрион" се наложи категорично като най-разпознаваемата и предпочитана земеделска компания в България. Дружеството въведе най-модерните и съвременни форми на управление на поземлени активи. Дружеството се ползва с най-голямо доверие и се посочва от фермерите като предпочитан партньор при сделка. Независими проучвания показват, че всеки втори собственик на земя в България разпознава името на "Агрион", а над 75% от собствениците на земя, които продават имота си посочват именно "Агрион" като най-предпочитаният и доверен партньор при сделка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback