Снимка: Pixabay
fallback

И в дяловото инвестиране, и в инвестирането в компании, които са на капиталовия пазар разумните инвеститори на първо място поставят хората, които стоят зад компанията. Това каза Данаил Данаилов, член на Съвета на директорите на "Спиди", в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

"От там нататък следват всички други неща - потенциалът на самата компания, на пазара, на който тя оперира, вътрешната структура - оперативна, търговска, подход към управлението. Всичко това се определя на първо място от фигурите, които стоят начело".

За това е и много трудно на българския капиталов пазар, защото има голямо недоверие точно към хората, които движат компаниите, заради доста негативен или противоречив опит с компаниите, които са били публични, каза гостът.

Как опитът, придобит в дяловото инвестиране може да подпомогне бизнес развитието ни? Каква е спецификата на работа на спедиторските компании в България, Румъния и Гърция?

Вижте повече на Bloomberg TV Bulgaria

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Крадците не им пука

преди 6 години

Издържаните с ограбвани милиарди от народа начело с Бойко Борисов се надпреварват да вдигат заплати те си..Само з а издръжка на МВР трябва да откраднат над 1 000 000 000 живи лева годишно.ЗА нагло престъпни терористични и педофилски камери повече..

4

В BG КРАДАТ МИЛИАРДИ

преди 6 години

Ограбените десетки милиарди от бедния останал без доходи за оцеляване народ се ПЕрАТпрез НАГЛО КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ по ОПЕРАТИВНИ ПРОГРАМИ>.ВКЛ през партиини фирмички за САНИРАНЕ,ВОдни цикли,СМетища,Пречиствателни станциики....СаМО тн БДЖ ПЪтнически превози е спичелило Общетвена поръчка за оГРАБВАНЕ НАНАД 4 500 000 000 живи кървави левове от народа

3

Крадат милиарди в BG

преди 6 години

Силните капиталисти разчитат главно на добавената стойност която работникът или служителят дава на капиталиста.Терористите на власт ограбват и ДДС което смачва редица народи получаващи супер ниски заплати,пенсии ... От нищожните средно 130 евра в БЪлгария терористите на власт прибират по 20% НЕЗАКОНЕН ДДС над акцизи,данъци ,такси,мита,еко такси пътни данъци винетки застраховки .

fallback