Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
fallback

Всички индустрии могат да имат позитивно влияние върху околната среда, независимо дали влиянието е директно, чрез внимателно използване на ресурси, или с продуктите, които произвеждат водят до спестяване на природни ресурси. Това каза Снежана Семова, Сен Гобен констракшън протъртис пред камерата на Bloomberg TV Bulgaria от форум "Екоиновации и градска среда"

Бизнесът разполага с всички нужните механизмите за финансиране и подпомагане на развитието на иновативни решения и нови технологии за опазване на околната среда, но трябва да се работи за по-широкото им прилагане, обясни събеседничката.

Вижте повече във видеото на Bloomberg TV Bulgaria 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

аман от терористи

преди 6 години

МНого тежки жестоки увреждания се правят и с милиони холограмни скенери подържащи масови убиици разпространявани от ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНИ МИНИСТЕРСТВА И ВЕДОМСТВА.Залепени на предни стъкла вече с а увредили тежко много региони вкл до йоносфернат а охрана. монтирани на бандероли увреждат локални участъци ."Винетки2017" са комбинирани тежко терористични нагло престъпни и повреждат ноосферичната защита..

9

Горят земята скенери

преди 6 години

В Момента Околната среда с е уврежда жестоко и завинаги с нагло вредни скенери монтирани на автомобили вместо доказано безвредни фарове жълти.НАгли престъпници принудиха стотици милиони водачи на МПС да увреждат 24 часа земята ни с включени фарове денем и нощем.ВЪпреки изричната забрана от ЗАКОНА.

8

Анонимен

преди 6 години

Ние отдавна сме с кръгова икономика. Дори кръгла. Нула . А тая госпожа едва ли разбира какво говори, но и е заповядано да го каже

fallback