Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
fallback

Тенденциите в банковия сектор са все по-доволни клиенти. Това е валидно и за ерата на дигитализацията. 

Това каза в специално интервю за Bloomberg TV Bulgaria главният изпълнителен директор на "Уникредит Булбанк" Левон Хампарцумян.

Живото включване бе осъществено по време на провеждащия се днес (13 юни) в столицата финансов форум "Иновации". Престижната среща на банкери и финансисти е организирана от асоциация "Банка на годината" в партньорство с УНСС.

"Самата дигитализация е средство клиентите да бъдат обслужени и да им се предложат продукти и услуги, които са по-добри", добави Хампарцумян.

"Банките са различни – някои са иновативни, други са по-консервативни. Някои от тях ще успеят да вземат завоя към "новото нормално", а някои други няма да могат", посочи още изп. директор на "Уникредит Булбанк".

Цялото интервю с Левон Хампарцумян вижте във видеото на Bloomberg TV Bulgaria

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 6 години

Този псевдодемократи,заедно с неговият "приятел"-Костов ,са за разследване и затвор за укриване на данъци,кражби в големи размери,и предателство към българският народ..,,,

9

Анонимен

преди 6 години

Не теглете кредити.Вземате кредит за двустаен евтин коптор по софийските гета след 25 години им купувате едно ламборджини под формата на лихви.Вие джиткате със гнилият опел или стар голф и се радвате на дребните неща.Че ще си смените мокета.Ама не в целият апартамент.Ако не ви врътнат междувременно най-сладкият номер.Да сте си плащали 10-15 години след тва да ви вземат апартамента и да ви осъдят за да им плащате вноски до краят на животът си.Без да имате нищо.Но да дължите много.

8

До анонимен 6

преди 6 години

Не псувай, че се множат!

fallback