Сочи - перлата на руското черноморие. Снимка: Reuters
fallback

Почивката на Руското Черноморие се приема за относително евтина и достъпна. Но в сегашните условия пътуването в Крим, Сочи или Анапа би било разорително за жителите на голяма част от руските региони, пише вестник "Независимая газета", цитиран от "Фокус".

Компанията "ФинЕкспертиза" е оценила достъпността на почивките по крайбрежието на Черно море в руския му участък.

Икономистите са сравнили средните заплати със средната стойност на разходите. Анализите на резултатите са показали, че месечната заплата може да не стигне дори и за пет-шест дневно пребиваване на Черно море.

Най-често руснаците могат да си "купят" не повече от няколко дни по южните курорти, поясняват експертите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

120

Gero

преди 7 години

До АнонименСАЩ ги харчат за размирици по света и въоражаване на терористи с който да се борят.Цените им са раздути, виждате модела на демокрацията - нещо което струва 10 млн. се отразява, че струва 80 млн ..Като имат толкова голям бюджет, защо самолетите им са смотани от Руските, защо ракетите им и торпеда са пъти повече не ефективни ??? Трябва им цял военен блок, за да се изправят пред Русия ... самички могат само да пълнят гащите.По- добре ли живеете с НАТО и САЩ в домовете си ?

119

Анонимен

преди 7 години

Руснака кога е бил богат та е обеднял. Изключвам разбира се олигарсите и партийците.

118

Анонимен

преди 7 години

А пет-шест дневно пребиваване на нашето море,колко струва?Първо изчислете нашето,пък после чуждото.Не задруго,ами хората да не се заблуждават че,в Гърция е по-евтино,или е същото.А да ходят само на ,,Слънчака'', където ще останат доволни,понеже ще бъдат не само бити.

fallback