Снимка: Investor.bg

Левон Хампарцумян, Николай Василев и Ивайло Пенчев са сред знаковите фигури от българския бизнес, които ще споделят личния си опит пред студенти в няколко университета. Публичните лекции се организират от водещия финансов сайт Investor.bg, който тази година отбелязва 15 години от създаването си.

Първата публична лекция ще изнесе банкерът Левон Хампарцумян, председател на УС и главен изпълнителен директор на "УниКредит Булбанк". Тя е организирана съвместно със Стопанския факултет на СУ “Св. Климент Охридски“ и ще бъде посветена на предприемачеството. Всички студенти, които имат интерес към темата, са добре дошли в аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ на 6 април, сряда, 18,00 часа. В разговора ще се включат още Георги Бисерински, изпълнителен директор на Инвестор.БГ АД и Бойчо Попов, главен редактор на Investor.bg.
 
Лекциията е отворена и за студентите от други университети, които имат желание да я посетят. Организаторите от Investor.bg създадоха и фейсбук събитие https://www.facebook.com/events/944202459026825/
 
"Отбелязваме 15-тата годишнина на Investor.bg заедно със студентите, защото бъдещето е в техни ръце и те могат да направят България по-добро място за живеене. Задължително условие за това е да има работеща пазарна икономика, която може да се развива само в условия на прозрачност и обективност на финансовата информация, достъпна за всички. Това е основната ценност на Investor.bg и наша мисия като медия“, коментира Виктория Миткова, изпълнителен директор на групата, обединяваща Bulgaria ON AIR, Инвестор.БГ АД и Bloomberg TV Bulgaria.
 
Любопитни детайли от историята на Investor.bg можете да видите на адрес investor.bg/15godini.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase