Снимка: rfi.bg
fallback

RFI – София, което излъчва на вълна 103,6 мегахерца, е продадено.

Екипът на радиото бил уведомен за продажбата снощи, съобщава БГНЕС.

Купувачите на медията са бизнесмени от Варна. Те притежават дружество "Възраждане", което е под егидата и с благословията на варненския митрополит Кирил.

Новите собственици все още не са се представили пред екипа и не са обявили програмните си намерения – дали става дума за радио с православна насоченост или с широк обществен профил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

111

преди 14 години

"*** е ***, във второто изречение *** е пропуснат и заменен с "си"Ако сте толкова вещ, би трябвало да знаете, че "***" е подлог и затова трябва и в двата случая да е с пълен член - подлогът.

22

Анонимен

преди 14 години

:)) Маймунке, ако на тебе ти плащат да търсиш подлози и допълнения по форумите, аз си изразявам личното мнение. Който разбрал, разбрал! Ако имаш нещо да възразиш по същество, ще се напъна да го прочета и разбера. Така само ме разсмиваш.

21

аз съм

преди 14 години

Г-н анонимния направил коментар номер 17"*** са държава в държавата, собствеността се изкупува от руснаци, остава само да направят един десант и точка. Преди няколко дни си купиха френски десантен кораб за тая работа. "Тиквата си ти, защото не знаеш правилата на българския език. В първото изречение, *** е ***, във второто изречение *** е пропуснат и заменен с "си". Сам си прави сметката какво искаш да кажеш и как се изразяваш. Аман от голословни писачи по форуми.

fallback