Снимка: Булфото
fallback

На България са й необходими още около 30 малки туристически курорта, които да са добре устроени, намират се близо до природата и не са много скъпи. Това становище изрази изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции (БАИ) Стоян Сталев по време на проведена днес туристическа конференция.

По думите му страната ни вече има достатъчно големи курорти и именно това би могло да е новото направление в развитието на туризма.

Според Сталев инфраструктурата остава основен проблем, без решаването на който страната не би могла да има сериозни успехи в развитието на туризма.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

sbcrawsldqv

преди 13 години

PJ7aZn <a href="vjjxkzdbktba/">vjjxkzdbktba</a>, [url=ttkxrtcvdudj/]ttkxrtcvdudj[/url], [link=mkmjsrhxhlzx/]mkmjsrhxhlzx[/link], ztzwtszfufhw/

27

преди 15 години

"...още около 30 малки туристически курорта, които да са добре устроени, намират се близо до природата и не са много скъпи." Че то не остана природа. *** . Не стига, че за тея хотели няма да има туристи, ами изсечете още гори и завземете още плажна ивица, за да направите още хотели и комплекси.

26

преди 15 години

Да не е имал предвид 30 Курорта от типа "остров Белене"ограничен достъп,all inclusive,развлекателна програма водена янко ваташки.нистина имама нужда

fallback