Снимка: Булфото
fallback

Българската столица може да стане един от нова вълна притегателни центрове за туристите в Европа, заедно с Вилнюс и Краков.

Това сочат резултатите от ново проучване, поръчано от консултантската маркетингова компания Saffron и предоставено на Investor.bg.

То изследва силата на градовете в Европа, разгледани като търговски марки на базата на удобствата и атракциите, които предлагат на туристите.

Също както установените градове в „стара Европа“, тези нови „скрити звезди“ имат потенциал да привличат туризъм и бизнес, но „се продават“ под потенциала си, за разлика от Ливърпул и Берлин, които продават своя на по-висока цена.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

преди 15 години

Аз работя на Wall Street и в последно време благодарение на личностните си способности да анализирам икономическите, политическите и социалните явления на макро и микро ниво мога да споделя, че с успех атакувах и превзех финансовите пазари и направих бруто около 15 милиона щатски долара. Е, данъците не са леки, но в една демократична страна трябва да се плащат данъци. Иначе аз съм финансово обезпечен и без тая страхотна финансова инжекция и отдавна живея в триетажен апартамент в Mанхатън.

53

преди 15 години

ако софиянци се преместят в Барселона а барселонци в София ще е голям шок за испанците -вервайте ми !!!

52

преди 15 години

Враца ще стане следващият Париж, а София да го духа

fallback