Снимка: Булфото
fallback

Днес официално бе подписан приватизационният договор за продажбата на 70% от капитала на „Български морски флот“ ЕАД (БМФ) на спечелилата конкурса фирма „Кей Джи Маритайм Шипинг” АД.

Договорът бе подписан в Агенцията за приватизация от директора на АП Тодор Николов и изпълнителния директор на„Кей Джи Маритайм Шипинг” Явор Илиев в присъствието на министъра на транспорта Петър Мутафчиев и на представители на собственика на фирмата купувач.

Между основните параметри на сделката са цената от 440,1 млн. лв. и инвестиции в размер на 779,88 млн. лв. за 10 години. Средносписъчният брой на плавателния състав ще бъде 2432 човека.

Вижте още

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

бай х. у. й.

преди 15 години

иване, браво! най-обичам неграмотни да ми обясняват кое как е в политиката, икономиката, и въобще в живота. иначе си прав де, ама - смешна работа; бива ли да не си знаеш езика....

4

ИВАН

преди 15 години

Сега е реда на КРЗ"фЛОТСКИ АРСЕНАЛ"АД КОЕТО СЪС СИГОРНОСТ 99,9%. ЩЕ БАДЕ ВЗЕМАТО ОТ ***. И ЗБОГОМ КОРАБО РЕМОНТ КОИТО Е ПЕ4ЕЛИВШ И ИЗХРАНВА МНОГО СЕМЕИСТВА, В ТОВА ЧИСЛО И МИНИСТЕРСТВА И ПАРТИИ. КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ ТО ВЪВ ВАРНА САМО ОБЩИНАТА ДЕТО Е ДЪРЖАВНА. НО НЕСЪМ МНОГО СИГОРЕН.

3

ivan

преди 15 години

Сега идва реда на КРЗ"Флотски Арсенал"АД което, със сигорност до 99,9% ще бъде купен от *** за жълти стотинки. Ами то във варна остана ли нещо което да не е на ***.ЗАСЕГА САМО ОБЩИНАТА ДОКОЛКОТО ЗНАМ Е НА ДЪРЖАВАТА

fallback