Снимка: БГНЕС
fallback

Голф играчът Тайгър Уудс е на път да стане първият спортист милиардер, съобщи Ройтерс, позовавайки се на списание Forbes.

Приходите на Уудс, който миналия месец спечели турнира U.S. Open въпреки проблеми с коляното, ще надхвърлят 1 млрд. долара до 2010 г., след като през 2007 той спечели 115 млн. долара, пише изданието.

Изчисленията на Forbes се базират на приходите на Уудс от спортната му кариера от 1996 г. насам и на възвръщамост от инвестиции от 8 на сто годишно.

На 32-годишният спортист обаче ще му трябва малко повече време, за да прибере тази сума, заради данъци и различни такси. Затова от Forbes пресмятат, че Уудс ще се присъедини към списъка на световните милиардери на списанието през 2011 г., като включването му ще е безпрецедентен случай.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

преди 15 години

Каква "новина" само! Ще спим спокойно вече. Нормалните българи ги интересува (щото правосъдна система няма) повече ***-комунистическо-демократично-еничарско-ана долския подход за производство на милиардери (и на журналисти, политици, бизнесмени и пр. *** натрапена ни за "елит") от по-долнокачествен материал например:шофьори, келнери, , криминални елементи, треторазрядни спортисти, партийни секретари, милиционери, доносници, селски тарикати, платени плювачи и пр. ***. За техните милиони нещо да ни осветлите? Въпросът разбира се е риторичен.

5

gufianec

преди 15 години

ami za kakvo im e da zatrivat 4ove4estvoto nie sme im kato bezplatnoto zabavlenie :D

4

KKK

преди 15 години

Ако извънземни наблюдават живота на тъпата ни планета имат пълно основание да затрият това нищожество наречено човечество...

fallback