Снимка: БГНЕС
fallback

Би трябвало да има законова възможност за индексиране на цените на строителните работи според инфлацията, особено що се отнася за строителни договори със срок за изпълнение две-три години, поискаха днес големи български строителни фирми.

Становището им бе изразено по време на проведена в София кръгла маса между ръководството на Българската строителна камара, Министерство на околната среда и водите (МОСВ) и Националното сдружение на общините в България.

Вижте още

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Destruction

преди 15 години

Да го духат строителите. За тези ***, които строят заслужават да им се отрежат ръцете, а не да им се дават пари, камо ли повече пари. В държавата почти не остана красиво място, което да не е опропастено от копторите "съвременните" строители.

7

ГЛУПИ

преди 15 години

Ами тогава да има законово индексиране на заплатите, на пенсиите, на болничните, директно !Имайте малко срам!Ако искате ще ви съберем помощи и ще открием набирателни сметки, няма да ви оставим с мизерни печалби от 300% я, хора сме за това!

6

преди 15 години

Този бизнес е най- печеливш. Как може 1 кв.м застроена площ да струва 900-2000 евро?Не си изповядват следлките на реална цена и това го знаят и управниците и финансовото разузнаване и данъчните органи. Кой бизнес носи печалба в пъти?Ами като са търговци и са сключили търговски сделки следва да си поемат и търговският риск. Защо не си плащат дължимите данъци на държавата?Укриват доходи, а сега олеле, помагайте, ама тази песен свърши сега е ерата на свободното договаряне!

fallback