Снимка: Булфото
fallback

Бюджетният излишък към края на месец май възлиза на 2,37 млрд. лв., показва статистиката за изпълнението на републиканския бюджет, представена от Министерство на финансите.

Постигнатото положително бюджетно салдо за първите пет месеца надвишава с над 1 млрд. лв. общия фискален излишък за тази година, планиран в Закона за републиканския бюджет.

Данъчните приходи в хазната към края на май са в размер на 6,94 млрд. лв., или 41,4% от планираните общо 16,74 млрд. лв.

Вижте още
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Mitko

преди 15 години

Toz izli6ek ot na6ite danaci *** kradlivi,pone pyti6tata opravete ne6tastnici,dokoga 6te se gavrite s nas naroda i 6te si pravite hoteli,pone konstituciqta spazvaite muxliovci,dano nqkoi den vi natikat v zatvora,tova zaslujavate vsi4ki vie kradci i anti-bylgari

25

Gogo

преди 15 години

И 100 млрд. да е... ще отиде за всичко друго но не и за добро... има толкова много малки деца които се нуждаят от операции и лечение в чужбина които са тотално отрязани от здравна каса и др. корумпирани институции... тия ***.или и коне с капаци там горе с излишъка направят нещо по въпроса Но Едва ли? друго си е БТВ и БНТ да събира пари с SMS-и. и защо за да не пропилеят някой милион от милиардния излишък !!! да се ***.т шиба.ни турци и съмнителни политически лидери и експерти без морал.

24

Динко

преди 15 години

Мда Божков ще построи магистрали. Не случайно човека си продаде бизнеса в хазарта и се насочи към инфраструктура и пътно строителство. Ох майка ако не бяха спрели паричките от еврофондовете как щеше да да си ги гушне, но сега поне излишъка. Не случайно там е вярното му куче Орешарски.

fallback