Снимка: Булфото
fallback

Британският предприемач Джон Кътс продължава с експанзията на създадената от него строително-инвестиционна компания Parkridge в Източна Европа, пише Financial Times.

Наред с планираното разширение в Полша, Кътс вижда възможности за инвестиции в търговски центрове в България и Украйна.

Стратегията на предприемача е да се фокусира върху по-малки градове, обикновено с население от 100 хил. до 200 хил. души, където няма конкуренция при търговските площи.

В България Кътс вижда потенциал за осем търговски центъра, а в Украйна – за 20, на базата на броя градове с население около или над 300 хил. с ограничено предлагане на търговски площи.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

baj Hasan

преди 16 години

Kermen - Slivenska oblast,Zlatograd - Smolqnska oblast m/u Kardzali i Smolqn - stolicata na pomacite v BG

6

Di4o

преди 16 години

Какво са полудяли с тези молове? Болшинството от хората само влизат и гледат скъпите стоки, единственно е пълно на щандовете за хапване защото всички са изгладняли от обикаляне /като не могат да си купят нещо, поне да заситят глада/.

5

mai4ita

преди 16 години

ei,nomer edno,tozi kermen i zlatograd ot kude go izmisli???mai samo ti gi znae6 tezi gradove :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))).................

fallback