Някои от кориците на списанието в други страни по света.
fallback
Излезе първият брой на списание "CIO", ориентирано към ръководителите, които формират идеологията и стратегията за развитие на информационната система в своята организация, обявиха издателите от IDG-България. Името на списанието е абревиатура на Chief Information Officer (главен директор по ИТ) - ключова позиция във всяка по-голяма организация в страните с висок стандарт.

IDG издава "CIO" в 14 страни по света. В САЩ има вече 20-годишна история. Австралия, Белгия, Канада, Китай, Франция, Германия, Япония, Нова Зеландия, Норвегия, Полша, Сингапур, Южна Африка, Южна Корея, Швеция, Русия са страни, където изданието е ресурс за ръководителите на информационни отдели, мениджърите на ИТ-проекти, изпълнителни и ресорни директори, ангажирани с изграждането на информационната инфраструктура.

Първият брой на българското списание CIO е посветен на актуалните ИТ-проекти в държавната и общинската администрация. IDG България е част от IDG Inc., световен лидер в информационните услуги за информационните технологии.

IDG Inc. издава над 290 компютърни вестници и списания в повече от 85 страни. Основана е през 1964 г. Към момента има 13 000 служители и над 120 милиона читатели по целия свят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback