Снимка БГНЕС

Кирил Десподов мощно се вписа в новия си гръцки отбор. Качен върху стол, докато съотборниците му от ПАОК са на масата за хранене, капитанът на българския национален отбор запя един от популярните в момента гръцки хитове. Това веднага вдигна настроението, като гръцките футболисти започнаха да пеят и пляскат с ръце с него, пише "24 часа".

Пеенето на песен пред отбора е приета традиция в ПАОК. Всеки нов играч трябва да каже приветствени думи и да изпее нещо по избор. Десподов обаче изненада приятно гърците, като запя песента на Триандафилос Se Perno Gia Na Sou Po (“Звъня, за да ти кажа”).

“Елинът Десподов е прекарал много лета на Халкидики, обича нашата храна и нашите песни. Така че не е изненада да го видим, че изпълнява първата си задача, пеейки на гръцки”, написа Ставрос Сунтулидис, работещ в пресслужбата на ПАОК, който разпространи видеото с пеещия Десподов в социалните мрежи. Хитовото изпълнение на родния нападател бе споделено и в официалните социални мрежи на гръцкия клуб.

Кирил Десподов бе продаден от “Лудогорец” в солунския гранд, където преди време игра и Димитър Бербатов. В първия си мач Десподов бе близо да стане герой на стадион “Тумба” - влезе резерва и вкара в края на мача, което можеше да донесе победа на ПАОК в градското дерби с “Арис”. ВАР обаче отмени гола на българина заради “тънка” засада на съотборника му Брандон. Все пак Десподов веднага влезе в полезрението на феновете на ПАОК, а с певчевската си изява пред отбора отпределено “отбеляза гол”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase