Снимка БГНЕС
fallback

Голямо количество използвани мокри кърпички е изхвърлило морето на Южния плаж във Варна, между пързалка "Ролбата" и Вълнолома.

Това съобщи за БНР концесионерът на плажа Андрей Василев. От сутринта представители на концесионерите са събрали в чували отпадъците.

Василев каза, че институциите са сезирани от години, но единственото, което правят, е да съставят констативни протоколи без ясен адресат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Варна си е тоалетна

преди 11 месеца

и в буквалния и преносния смисъл. И моите фекалии плуват близо до бреговете и. Да ви е сладко чада мои. Отделно там е пълно с *** любители на нощния живот. Но без значение, русо или черно, всеки чуждестранен *** уринира в това ВеЦе. Не ми е ясно как Варненци още стоят там след като има дни в които си е направо кафява пързалка,.

48

ПортнЮ :

преди 11 месеца

"Това е нищо! Аз осигурих на варненци лечебни кафяви водорасли допълнително обогатени и ароматизирани от спуканата отходна тръба!А също и плаващи украински мини,трупове на крави,овце и изхвърлена на брега мъртва риба!Слава Кокаине! "

47

00000000000

преди 11 месеца

Проблема не е в хората, че хвърлят. Спрете производителите на *** и няма да има замърсяване. Както и автомобилите, произвеждаме все по големи и по мощни автомобили и на ток, ще заринем земята и с батерии. Иначе сме много загрижени за планетата и поколенията след нас. Важното някой да става все по богат.

fallback