Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Лидерът на "Атака" и кандидат за кмет на София Волен Сидеров предизвика опонента си от ВМРО Ангел Джамбазки на физически сблъсък.

Oще по темата

"Каня от 10 октомври, кандидата за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки, където и когато пожелае на физически двубой с всички средства и последствия от това, в който да ми отговори защо цяла година писа доноси срещу мен в Европарламента и да си каже хомосексуалист ли е. Поканата ми важи за всеки ден, считано от 10 октомври", скочи с пост в социалната мрежа Сидеров.

Това е поредното предизвикателство, което отправя Сидеров към Джамбазки.

Преди дни той поиска поиска кандидатите за кмет на София да докажат с медицинско изследване дали са хомосексуални или бисексуални.

"Относно искането на един от кандидатите за кмет на София, всички кандидат-кметове да се подложат на изследване за наркотици, съм готов още утре да се изследвам за наркотици", декларира вчера лидерът на "Атака".

"Поставям обаче и изискване към всички кандидати за кметския стол на столицата от мъжки пол да се подложат и на медицинско изследване на сфинктера, което да докаже дали са хомосексуални или бисексуални, и ако са такива, да го обявят публично, за да не стават жертва на рекет и изнудване", настоя обаче Сидеров в пост в социалната мрежа Facebook.

Ангел Джамбазки, издигнат от ВМРО пък изпрати писма до своите конкуренти с покана да си направят кръвни тестове за наркотици в поликлиниката на Военномедицинска академия тази сутрин.

"Все пак е важно нашите избиратели да знаят кого избират и дали кандидатите, за които гласуват, не използват забранени вещества. Това ще е тест и за други зависимости", мотивира се той.

На призива му откликнаха кандидатът за общински съветник от ВМРО Карлос Контрера и Стефан Иванов, издигнат от НФСБ. Така че тримата заедно доказаха с изследвания, че не са зависими от дрога.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

208

Анонимен

преди 4 години

Просто изчезни!!!Скрий се!

207

Mitko USA

преди 4 години

Siderchoo, ti trebe da si napraviah test za alkohol moeto momche. Mnogo chesto pochna da go upotrebiavash. Mai si alkoholik a???

206

Алекс2

преди 4 години

Леле мале тоя Волен верно или не е добре психически или просто играе театър ! Това ще са му последните избори ! Той създаде Атака и той и е-ва мамата !

fallback