Снимка: Pixabay
fallback

Не се лишавайте от красивата дреха - тя е ключ към доброто настроение и здравата душа, каза турският моден дизайнер Ахмет Йозджейхан. Той бе у нас и представи своята колекция в рамките на Дните на модата в София, пише БТА.

Oще по темата

Изключителна е връзката между дрехата, цветът на дрехата и нейната форма и вашето настроение, каза Йозджейхан. По думите му дрехата влияе не само върху настроението на този, който я носи, но тя отправя и послания към отсрещния човек.

"Така че, старайте се да отправяте добри, позитивни, хубави, весели послания към човека срещу вас с това, в какво стоите пред него облечен. Повярвайте ми, това е важно. С това как сте облечен, вие си пишете CV-то на момента. Вашият външен вид е препоръчителното ви писмо във всяка една ситуация", съветва модният дизайнер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Да, ама

преди 4 години

До ПетърЗа да се убедят, че си умен и стойностен, нали първо трябва да те забележат?За съжаление, първото впечатление, което е най-силно и в много случаи е определящо, най-често се дължи на външния вид.Така че, направете каквото е по силите ви да изглеждате добре, но не се самозабравяйте. Защото красотата и елегантността предизвикват много злоба и завист у някои хора.

7

Петър

преди 4 години

По дрехите посрещат...

6

Анонимен

преди 4 години

дизайнерът Ахмет Йозджейхан-да се смееш ли да плачеш ли.......

fallback