Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Истински се извинявам на колегите от БСП, че ги победих. Така новият-стар премиер Бойко Борисов отвърна на критиките на социалистите, които си чуха към него при дебатите по избора на кабинета му. 

Борисов припомни, че е ГЕРБ са дали възможност на социалистите да управляват.
Oще по темата

"Единствената дума, която те нямат право да казват е това, че ние се борим за власт. Да си сложат ръка на сърцето и ще се сетят, че цялата власт им дадох на тепсия - с оставката, с изказванията, те веднага да направят служебното правителство. Пет месеца щяха да са управлявали сега, да сме им ведили резултатите, да са спечелили изборите и да управляват те. За каква власт ни говорят те?", попита Борисов в кулоарите на НС. 

Той обясни, че единственото, от което новото правителство се интересува, са очакванията на хората. 

"Демокрацията е това - явяваш се на избори, който спечели - прави правителство", каза министър-председателят. 

Борисов се обърна и към ДПС, които също го критикуваха по време на дебатите. Той обясни, че от него винаги е имало добро, дори привилегировано отношение към малцинствата. 

"Да са спокойни, защото по-важно от уплавлението, е етническия мир. Но мен ме поставиха по този начин - или да управляваме по този начин с патриотите, или тежка политическа нестабилност. Ще се старая максимум, както виждате няма нито щестлавие, нито радост, трява да служим", каза още Борисов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

И?

преди 6 години

НА ТОВА ЛИ СЕ КАЗВА ДЕМОКРАЦИЯ ДА ХОДИ ЦВЕТАНОВ И ДА ПОДКУПВА В САЩ И НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ А ЗА БЪЛГАРИЯ ДА НЕ ГОВОРИМ АКО Г-Н БОРИСОВ СЛУЧАЙНО НЕЗНАЕТЕ КАКВО ЦВ.ЦВ. ПРАВЕШЕ ЗА ДА СПЕЧЕЛИТЕ ПОПИТАЙТЕ ГО КАК СЕ СМЕНЯТ ПРОТОКОЛИ КАК СЕ ХВЪРЛЯТ БЮЛЕТИНИ УЖ НЕВАЛИДНИ Е ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯ МАЙ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ НИНОВА БЕШЕ ПРАВА ЗА ГРЕШНАТА ДЕМОКРАЦИЯ ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ ЧЕ Е ТАКА НО????

117

Анонимен

преди 6 години

кога пък комунистите са пе4елили Избори в България те и тези след 9 сепември 1944 загубиха от земеделците иНо останаха на власт да грабят заради окупацията на ссср за това реват ....

116

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 154 ще слушате музиката още 4 години другарю а после пак бой и още 4 )

fallback