Снимка: БТА, архив
fallback

Блокада на границата не е имало, имаше протест. Така лаконично коментира вицепремиерът Стефан Янев акциите на Патриотите по ГКПП-тата с Турция около изборите, чиято цел беше да попречат на изселниците да гласуват.

Oще по темата

Янев, който отговаряше за вота, беше категоричен, че няма сигнали за извънредни нарушения и нещо, което да опорочава изборния процес. 

Според него предсрочните избори са проведени прозрачно и според законите. По-рано днес на заседанието на правителството той получи благодарности и похвали от премиера Огнян Герджиков за това. 

"Координационният механизъм, който създадохме, даде своите резултати. Благодарности на всички и гледаме напред", обобщи Янев.

Той обеща анализ на организацията на изборите с добрите практики и със забелязаните недостатъци, който да послужи и за бъдещи избори. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Агата

преди 7 години

ДОБРЕ ЧЕ ТЕРЦИТЕ СА ВЕЛИКИ И СНИЗХОДИТЕЛНИ ХОРА ..И СА НАД НЕЩАТА ...И ГЛЕДАТ СМЯХ...НО КОГАТО ИМ ПРЕЛЕЕ ЧАШАТА НИЩО НА СВЕТА НЕ МОЖЕ ДА ГИ СПРЕ...ЕДИНСТВЕНАТА СИЛА В СВЕТА ОСВЕН АЛЕКСАНДЪР ВЕЛИКИ .КОИТО СА ПОБЕДИЛИ ПЕРСИЯ СА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ...НЯМА ДРУГ НАРОД..ТАКЪВ...НЕСЛУЧАЙНО.....ПРОВЕРИ В ГУГЪЛ АГАТА.....

46

странджанец

преди 7 години

До Годзила..диване с какво може да се гордееш,че си мизерни,че си беден ,че си в Робство още,че някакви мошеници,мманипулаториппсевдо патриоти-фашисти баламосват стадото....срам ме е от постъпката на фашистите които се наричат патриоти

45

отмъщение

преди 7 години

Разбира се че ще има отмъщение на това дето фашистите тероризираха изселниците....с сигурноооооост

fallback