Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

След като цяла седмица лидерите на двете основни партии ГЕРБ и БСП Бойко Борисов и Корнелия Нинова спориха дали да проведат дебат на четири очи или с екипите си, в крайна сметка стана ясно, че такъв няма да има.

Oще по темата

Въпреки това червената шефка отсече, че не се отказва и засега все още е в София, така че готова да седне на една маса с него. Ако ли пък това не стане, тя ще дебатира с Борисов задочно. 

Експремиерът и лидер на ГЕРБ път отсече по-рано днес, че е бил готов на всички варианти и обвини нея заради провала на разговора им.

"Дебат с госпожата няма да има. Вчера я чаках. Угодих й на всички капризи, тя ме разиграва. Вече програмата ми е наредена - по два дена на ден", отсече доскорошният премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Нинова обаче се закани, че от всяка точка на България, в която се намира ще води дебата с него. Тя отсече, че всеки ден ще му задава по един въпрос и ще чака отговор.

"Изказвам моята теза и чакам неговия отговор. Все още съм в София, но да речем: ако БСП спечели изборите, ако бъда министър-председател, отивам в Брюксел и заявявам: Господа, следващия път, когато подложите на гласувате санкциите срещу Русия, България ще наложи вето. Чакам Ви, г-н Борисов, да изразите вашата теза по този въпрос", заяви лидерът на БСП.

Иначе и днес тя продължи да настоява, че иска да дебатира само с него, защото разговорът трябва да е на ниво лидери на партии.

"Ако той реши когато и където иска, но дебатът да е лидерски", отсече тя.

Според нея дебатът да е принципен, за визията на България, а пък експертите всеки ден си спорел по телевизията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

160

АTAKICT

преди 7 години

И НИНОВА И БОРИСОВ ЩЕ СИ ВОДЯТ ДЕБАТА В---ЗАТВОРА ТОВА ГИ ЧАКА

159

Анонимен

преди 7 години

Баце не блести с нищо. Страхлив с беден речник, себелюбив, все някой му е виновен, но пък за сметка на това е много хлъзгав. Никога няма да гласувам за човек, който нарича народа " лош материал".

158

добрютро другари

преди 7 години

Ха! Руските и русофилски *** са се събудили вече! Ама са попрекалили с минусите в защита на своя идол госпожа Лъжа! Другари комунисти! Победа будет за нами!Ха,ха,ха! Смях в залата!Каквито и измами и провокации да използвате за да заблудите хората как да гласуват те отново ще направят правилния избор! Язък за жалките ви напъни!НИКОГА повече БСП на власт! Хайде сега изведнъж ми сложете 32 минуса!

fallback