Снимка: Facebook
fallback

Британският премиер Дейвид Камерън изпрати писмо на Бойко Борисов.

В него той благодари на българския министър-председател за търпението към преговорите на Лондон с ЕС. Камерън пише и че страната му дава на България джипове "Ленд Роувър" за охрана на границата ни.

Британският премиер бе у нас в края на миналата година. Тогава Борисов го заведе на граничната бразда, за да се увери как пазим външната граница на ЕС.

"Скъпи Бойко, пиша ти, за да ти благодаря за силната лична подкрепа по време на Европейския съвет миналата седмица", започва писмото си Камерън.

В него той признава, че разбира, че някои от исканията на Лондон са били трудни. "Ето защо съм изключително благодарен за търпението и разбирането, които показа и за готовността ти за проявяване на креативност при търсенето на възможни решения", пише още британският премиер.

Камерън допълва и че с колегите си е обсъдил как може да помогне укрепването на българските граници.

"Помолих мои служители да придвижат бързо предложението за предоставяне на автомобили "Ленд Роувър" за граничните ви полицаи", пише още британският премиер до Борисов и завършва: "Твой, Дейвид".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

тт

преди 8 години

По-добре да беше пратил бетон за свястна ограда.

46

П.Петров

преди 8 години

С послушание, съгласие и предадени национални интереси в подражание на Живков, Борисов за пореден път успешно кара западни политици да си затварят очите за престъпното му "управление".А Камерън е гнусен лицемер, от най-гнусните !

45

аз

преди 8 години

кофти третокласни коли друго беше да полегнем на кремъл. Щяхме да получим свръх проходими уазки лади нива. Доводите да пл,юете и за тва вече са откровенно смешни щото по ваща логика утре тра и ние да плащаме на някой *** да си седи бг а не дасе връща от където е дошъл

fallback