Снимка: Reuters
fallback

"Армагедон вече е в ход". Това обяви писателят Антон Дончев по време на среща със студенти. Той ги призова да бъдат командоси на духа и да са в първите редици на отрядите на доброто.

"Светът стигна до тук поради загубата на духовността. Тази духовност, благодарение на която сме оцелели като народ вече 1500 години", каза писателят, цитиран от "Стандарт"

„Вие сте командоси на духа!", обърна се към студентите академикът. По време на лекцията си пред тях той сподели своите тревоги за бъдещето на света.

Според него войната в Близкия изток е сбъднатото древно пророчество за Армагедон - мястото на последната битка между доброто и злото.

След лекцията си Антон Дончев дари на УниБИТ оригинала на "Време разделно", написан с молив само за 41 дни и без никакви поправки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Нийм

преди 8 години

Християнството предупреждава нечестивците за ужасния им край и ги подканва към покаяние. Християнството е и доктрина на истината, както и на святостта и на Богопознанието и на светлината и деня. Господ Иисус Христос е пътят и истината и живота, никой не стига до Отец освен чрез Него.

47

Нийм

преди 8 години

Връщам се на тази тема и отговарям.До Я ПакЦитата ти е верен, но какво доказваш с него? Това не е призив към покръстване с насилие.До 60Сатаната поради завистта си е убил цялото човечество като чрез лъжите му смъртта е влязла в човешкия род чрез нарушаване Божията заповед да не се яде от дървото на живота. Добре аз съм фанатик, така да бъде но познавам донякъде Светите Писания. Християнството не е според думите ти само блага религия, проповядваща само любов, не.

46

Анонимен

преди 8 години

Нийм, какво да ти кажа, хората са направили статистика - в самата библия - Сатаната е убил 10 човека, бог - 2 476 633!!! Той ви е точен пример за поведение, какво още да казва? Да не говорим, че навсякъде заплашва със смърт - ако не спазваш заповедите му! Обичайте го - инак ще ви унищожи.Факт е, че само заслепен фанатик, който слуша и ВЯРВА, без да мисли и даже без да е чел библията може да каже, че християнството е миролюбива, блага религия, проповядваща само любов!

fallback