Снимка: архив Булфото
fallback

Министърът на културата Вежди Рашидов засега няма да претърпи операционна интервенция в Германия на полипите в гърлото, които му откриха наскоро в българска клиника.

Oще по темата
Но експертите в берлинска болница - едни от най-добрите в света, с които се консултира вече в продължение на почти седмица заради болките в гърлото, са го посъветвали след серията изследвания да започне лъчетерапия, пише ”24 часа”. Полипите не са безопасни за здравето му, макар и капсулирани.

Курсът ще е интензивен, а до Рашидов е съпругата му д-р Снежана Бахарова.

Министърът от известно време се оплаквал от болки в гърлото, което отдавал на синузит. Лекарствата не облекчават състоянието му, а Снежа го накарала да отиде на задълбочен преглед . Констатирали полипи в гърлото.

Веднага следва вариантът да се търсят още мнения и спешно заминават за Германия.

Това не пречи на министъра да е в течение на събитията у нас, макар да се води в отпуск по здравословни причини.

Доказателството е бързата му реакция по повод нахлуването на Волен Сидеров в НАТФИЗ, което определи като недопустимо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 8 години

Избяга от реформата на Москов. Министрите сами доказват колко са слаби и вредни за България.

37

saki

преди 8 години

Кво нещо е. За Стенли хората плачеха и се молеха, като се разболя от левкимия , а за Вежди само лоши коменари. Явно има защо хората да не го харесват.

36

БГ

преди 8 години

В Пирогов са големи доктори. Искам да ги поздравя и благодаря. Два пъти ми спасиха живота. Един ден,когато стана ТИКВА ще позлатя болницата им, защото тези хора са СПАСИТЕЛИ. НЕКА БОГ ВИ ДАДЕ ЗДРАВЕ,МИР И БЛАГОДЕЙСТВИЕ.Видях как спасявате хора,лекувате всички и не гледате дали е богат или беден.Срамно е че са Ви превърнали в ПИСАРИ.СПОКО,КОГАТО ПРЪСНЕМ ТИКВАТА ОТ ГРОБ ЩЕ ОПРАВИМ ТОЗИ ПРОБЛЕМ.ОПАШКИТЕ ОТ ПАЦИЕНТИ СА ГОЛЕМИ И ВСИЧКИ ПСУВАТ ЗДРАВНИЯ МИН+$!#. НЕГО СЪЩО ЩЕ ПРЕМАХНЕМ. НЕКАДЪР

fallback