Снимка: Архив Булфото
fallback

Критично остава състоянието на 27-годишната бургазлийка, която бе наръгана многократно с нож от бившия си съпруг, съобщиха от МБАЛ-Бургас пред "Фокус".

От 9 до 14.30 часа е продължила операцията на младата жена. Работил е смесен екип от съдови, коремни хирурзи и ортопеди.

Oще по темата

Съдовите хирурзи са извършили сложна реконструктивна операция като са възстановили участък от важна артерия, който е бил засегнат. Наложила се е и оперативна намеса за черния дроб и панкреаса на пациентката.

Жената е настанена в реанимация в тежко състояние, с опасност за живота. Все още й се прелива кръв, за да се възстанови тежката кръвозагуба.

Следващите 24 часа ще бъдат критични. Бургаските лекари правят всичко възможно за спасяването на живота на младата жена.

Както Dnes.bg писа, криминално проявения бивш съпруг И.Ц. е наръгал жената няколко пъти в областта на гърдите и корема след спречкване помежду им.

След това мъжът се укрил, изоставяйки жертвата си в безпомощно състояние. Жената е открита от случаен гражданин, който своевременно алармирал полицейските служители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Мома Българка

преди 8 години

Ние момите и не момите обичаме лошите момчета,колкото й да ни боли

9

аааа не

преди 8 години

а не ти се ръгаи с друг пак не е достатъчен мотив

8

Анонимен

преди 8 години

като чета какви са й пораженията,доста трудно ще се възтанови напълно.мъжа й наистина заслужава ефективна и максимално присъда.въпроса е дали преди тя му е изневирявала,дали е спор за детето им,ама това е добър пример за всички жени който предпочетат гамени,газари и "мъжкари" пред образовани и свястни мъже.

fallback