Снимка: архив Булфото
fallback

Графикът на влаковете през Централна гара в София беше объркан днес заради скъсано долно фиксиращо въже. Аварията е довела до липса на напрежение в контактната мрежа и спиране на влаковете за определен период от време.

В късния следобед движението бе възстановено, съобщиха от Националната компания "Железопътна инфраструктура".
По предварителни разчети около дванайсет бързи и пътнически влакове ще се движат със закъснение.

За допълнителна информация пътниците на националния железопътен превозвач да се обръщат към гишетата "Информация" и билетните каси на Централната гара "София", посъветваха от компанията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАко ви бяха оставили на парна тяга, този проблем нямаше да съществува, а и нямаше да точите нафта!

3

Анонимен

преди 9 години

НЕ САМО ВЪЖЕТО А И ЦЯЛАТА КОНТАКТНА МРЕЖА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ. ТАЗИ РАБОТА НЕ Е КАТО ОНАЗ ТУРИГО ИЗВАДИГО. БЕЗ ПОДРЪЖКА ТАЗИ МРЕЖА НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ МНОГО. ЦЕЛИ 25 ГОДИНИ ЕДНО НОСЕЩО КАБЕЛЧЕ НЕЕ ПОДМЕНЕНО. А ТЕЗИ ВЪЖЕТА И КАБЕЛИ СА ИЗЛОЖЕНИ ПОСТОЯННО НА ДЪЖД СНЯГ И ЖЕГА. ИНЖЕНЕРЧЕТАТА НЕ СА ЛИ ЧУЛИ ЗА РЪЖДА И УМОРА НА МЕТАЛА? АКО НЕ СА ПРАТЕТЕ ГИ ДА СИ ДОУЧАТ В НЯКОЕ КИЛИИНО УЧИЛИЩЕ. ЗАЩОТО ДОКАТО БЯХМЕ НИЕ ПОДРЪЖКА ПРЕДИ 25 ГОДИНИ ПРЕЗ 5 ГОДИНИ ПОДМЕНЯХМЕ НОСЕЩИТЕ ВЪЖЕТА И ЕЛЕКТРОПРЕНОСНИТЕ ЛИНИИ.

2

Железният Кон

преди 9 години

"за определен период от време"Леле... тия некадърници даже не знаят кога е спрял тока ли??? Уникална фирма е БДЖ, как да не й харижеш 500 000 000 лева годишно...

fallback