Снимка: Архив Булфото
fallback

41-годишен мъж от Русе и жена на 21 години от Перник са жертвите от тежката катастрофа, станала сутринта на пътя София- Бургас, в участъка между селата Лозенец и Венец.

Повече от 5 часа движението на автомобили от и за морето беше отбивано по обходни маршрути.

Инцидентът е станал около 10.30 часа, когато без видима причина микробус с русенска регистрация напуска пътното платно и се врязва в движещия се  насреща товарен автомобил „ДАФ“.

Пострадали и други две коли, движещи се зад катастрофиралите автомобили. 

Близо 3 часа бяха необходими на служителите на ямболската полиция да освободят от смачкания микробус телата на загиналите. Близките на жертвите вече са известени за трагедията на пътя.

По данни на полицията мъжът и жената не са били семейство. Предстои изготвяне на експертизи и аутопсия, за да се изясни причината за пътния инцидент. Работи се по няколко версии.

Според свидетелите на катастрофата, които са се движили зад  микробуса, без видима причина шофьорът е навлязал в насрещното платно. Не е изключено водачът да е заспал зад волана.

Движението в участъка на село Венец вече е възстановено, платното е почистено от разлетите горива, смазочни материали и ламарини от пострадалите автомобили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

до Марио36-кухият

преди 12 години

М-36 пак ли ти бе болен мозъко не те ли вкараха вече в психодиспансера!!! За освидеталставане си коп*еле нещастно в един сайт вече не те допускат сега тука ли се подвизаваш. В Днес Бг. как пък и от тук не са те баннали вече крайно време е тия админи да го направят. И запомни едно толкова си зле че цял сайт ти се смее!!!!!!

32

Марио-36

преди 12 години

Аз съм супер умен- интелигентен и затова с наслада гледам и коментирам личните ви драми *** МОИ:)МИ АЗ КАКВА ВИНА ИМАМ ЧЕ ВИЕ И ДОБРОВОЛНО СЕ ПОДЛАГАТЕ ДА сте ПЛЮНКИ ЗА СМЯХ ЗАБАВА и да гниете в гробищата от елементарните ви ЛИЧНИ ДРАМИ?!:))Е ПИТАМ АЗ ДАМИ ГОСПОДА защо така се случва че аз съм УМЕН И ИМАМ ПРЕКРАСЕН ПОЗИТИВЕН ЖИВОТ а вие сте ПЛЮНКИ ОБСЕБЕНИ ОТ ЗЛОБА И НЕ НАНИМАРЕНЕ НА ВЪТРЕшНОТО СИ -АЗ-?!:)ОТГОВОРА Е ЯСЕН И ЕДНОЗНАЧЕН- аз съм СУПЕР УМЕН -КЛАСА НИВО-А ВИЕ ОВЦЕ ПРИ ТОВА ЕЛЕМЕНТАРНИ И МИСЛЯ ТАКА Е СПРАВЕДЛИВО ДА ВИ ИЗПОЛЗВАМ В МОЕТО СУПЕР ЧЕТЕНО АВТОРСКО ПРЕДАВАНЕ НОМЕР 1 В САЙТА ДНЕС БГ И НАВСЯКАДЕ КЪДЕТО ВОДЯ РУБРИКАТА -*** -МАЗОХИСТИ БГ!:))

31

до нищожеството М36

преди 12 години

Как не те е срам, бе! Марио-36, ти си единственият завършен ***, който дори сам си признава колко е ***!

fallback