Снимка: БГНЕС
fallback

Очаква се парламентарната комисия за контрол на ДАНС да излезе със становище относно кадровото развитие на Алексей Петров в службите за сигурност.

Преди това членовете на комисията ще обсъдят информация, получена от ГДБОП във връзка с кадровото развитие на Петров.

Още от създаването си комисията разучава дейността на бившия съветник в ДАНС – от назначаването му в службите за сигурност. По случая бяха изслушани редица представители на изпълнителната власт от миналото – бивши министри на вътрешните работи и на правосъдието, ръководители на служби и др.

Oще по темата


 Бившият агент на ДАНС е под "домашен арест", след като Софийски апелативен съд (САС) постанови по-леката мярка за него във вторник.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

до 35

преди 13 години

Грешиш-баща му Димитър Станишев бе член на Политбюро на ЦК на БКП!Другото е вярно!И какво от това-наглото *** всеки ден се изказва за нещо и не му пука!

39

ЩО ,БЕ....

преди 13 години

...ДО СЕГА ,КАКВО Е ПРАВИЛА??СЛИВИ ЛИ Е БРАЛА?

38

Анонимен

преди 13 години

абе ,за д а с а написали 86 тома ,не е без хич работата ,но съда има последната дума ,дори и когато не можем да им вярваме ,щото досега няма нито един виновен в таз държава , май само разстреляните щ е останат виновни ,а и тоз наказателен кодекс да си го изгорите ,той е писан от престъпниците

fallback