Снимка: БГНЕС
fallback

Трима души са уволнени заради катастрофата на два влака край Драгоман, съобщиха от Министерството на транспорта и съобщенията. 

Това е станало с разпореждане на министър Александър Цветков.

Уволнени са двама дежурни служители от гара Драгоман и дежурната ръководителка на движението на гара Драгоил. Дисциплинарните наказания са заради човешката грешка, която е установено, че е фактор за инцидента.

Oще по темата

От Министерството на транспорта уточниха, че следствените работи по случая продължават и вероятно ще има и други наказани служители.

Припомняме, че 22-мата пострадали от влаковата катастрофа са приети в Пирогов без опасност за живота. Петима от приетите са сръбски граждани.

Повечето са с охлузвания и травми на крайниците. Най-тежкият случай е 29-годишна жена, която е с травма на шията, но състоянието й е стабилно. Седем души вече са освободени за домашно лечение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

pege

преди 13 години

Тия лачени господа дето се изказват по телевизията не могат да разберат че със съкращения и непостоянни заплати се стига до тук, ама сигурно са коне с капаци

31

СТИГНАХ!!!!!!!!!

преди 13 години

На гарата в 3 часа не знаеха,връзките на влака,който беше там в момента и не искаха да ми дадат билет,въпреки ИНФО от сайта БДЖ.Съвещаваха се 3 дами и ИЗНЕНАДА-имало такава връзка?!?Кондукторът във влака в 3.30 заяви,че другият ВЛАКще мине ПРЕДИ този-що са ми дали билет?!? На всяка гара отварях и питах мотащите се по плаца има ли такава връзка и КЪДЕ? Мненията им-различни. Накрая се оказа,ЧЕ ИМА ВРЪЗКА-О-ЧУДО!Но това сайт,интернет и т.н.-направо ги съсипваше.ИЛИ "Кадрите решават всичко"ХВАЛА

30

kolyo1

преди 13 години

ВЛЕЗ В НЕГО ОТ МОЯ ЛИНК НАПРАВО И СЕ РЕГИСТРИРАЙ ТОВА Е ТОВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЛЕСНА НАПРАНВА НА СМЕТКА ПО ТАЗИ ЛИНК-НА 2 ПЪТИ ЩЕ ПРАВИШ ПОДТВЪРЖДЕНИЕ И КАТО СЕ АКТИВИРАШ ВТОРИЯ ПЪТ-ЩЕ ИМАШ В СМЕТКАТА 50 ЕВРО...ИСКА СЕ ТВОЯ ИМЕЙЛ И ТВОЯ ПАРОЛА И ДА ПОПЪЛНИШ МАЛКО ДАННИ paybox.me/r/ksb1 ENTER in it from my link and register DO that's the ability to easily NAPRANVA OF ACCOUNT TO THIS LINK-2 times you DO Confirmation And bringing up the second time, you will have Account EURO 50 ... WANTS IS YOUR EMAIL And your password and fill LESS DATA paybox.me/r/ksb1

fallback