Снимка: БГНЕС
fallback

На 6 септември 2010 г. в деня на честването на 125 години от Съединението на България партия „Ред, законност и справедливост” стартира национална подписка за предизвикване на референдум с цел свикване на Велико народно събрание и приемане на нова конституция, съобщиха от пресцентъра на РЗС.

От 11 часа пред община Пловдив до паметника на Стефан Стамболов председателят на РЗС Яне Янев ще присъства на официалното откриване на подписката.

По същото време, от 11,00 часа в градинката на църквата „Свети Седмочисленици” (между улиците „6-ти септември” и „Граф Игнатиев”) в София, заместник-председателят на РЗС Атанас Семов ще открие стартирането на подписката в столицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

Ben

преди 13 години

Прав е Янето. Тия гербави комунисти и *** им атакисти за една година разсипаха всичко. Наистина са по-зле и от станишевци. Само с милиционерски сводки рейтинг не се вдига

82

R

преди 13 години

Яне измисля всевъзможни начини, за да привлича вниманието към себе си и партията си, която съществува все още само по щастливо стечение на обстоятелствата. Говори прекалено много, но в действителност не виждам нито един от напъните му да е станал реалност.

81

Анонимен

преди 13 години

ЯНЕТО Е КОМУНИСТИЧЕСКИ ХАРДЛАЙНАР.

fallback