Снимка: БГНЕС
fallback

Тютюнджии готвят протести заради неизпълнените обещания от кабинета "Борисов", обяви в парламента лявата депутатка Корнелия Нинова.

По думите й над 20 хиляди души са готови да завардят границите ни с Румъния и Гърция, защото обещанията за 116 млн. лв. плащания не са изпълнени.

Премиерът Бойко Борисов контраатакува и обяви, че каквото е обещал, го е дал или ще им го даде до март-април, по-важното е, че протестите били инспирирани от БСП, каза той.

"Карат тютюнопроизводителите да не казват, че стоят зад тях, но виждате, че Корнелия Нинова знае неща, които аз не знам", опъна се премиерът.

Според него през миналите четири години от правителството са проспали времето, когато например Гърция си е извоювала 750 млн. на година за тютюнопроизводителите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

249

Велимир4о

преди 14 години

Първо граждани няма-всички сме от село по един или друг начин!Второ като малък съм брал низал и сушил тютюн и за това не ми обяснявай,че не е мързелива работа като я сравниш с която и да е друга селскостопанска работа.Трето-тютюно роизводството вече не се субсидира така,че се пренасочете към друг отрасъл,който се субсидира.Четвърто що не питате Станишев защо не е направил нищо по въпроса за тези години в които бе на власт?Или е по-лесно ББ да ви е виновен,че за няколко месеца не ви е оправил?

248

7

преди 14 години

Da be Borisov 6te vi gi narisyva

247

До смешника

преди 14 години

вечер се бере на *** оная работа ....... *** ГРАЖДАНИНОООООама то наистина за мързеливия озлобен гражданин времето от 5 сутринта до 11 на обяд е вечер , щото по тва време обикновено спят кът заклани :))))

fallback