fallback

 

52-годишният британски инженер Колин Такър заменя дъждовна Англия с България преди три години.  

От началото на сезона той е щатен овчар в стражишкото село Ново Градище, като за труда си взима 300 лева.

Казва, че във Великобритания за същото би получавал 1500 паунда на седмица, но там било ужасно, а въздухът – мръсен.

А чистотата в България пък толкова му харесвала, че дори не изпитвал носталгия...

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

134

Анонимен

преди 9 години

Щастието е по важно от парите и ако човечеството не разбере това ще се самоунищожи след няколко десетки години. За мен е по-добре да си един овчар, който по цял ден се излежава под дървото, пийва си ракийка и си гледа животинките, отколкото да работиш в офис, като си убиваш здравето в мръсни град, за да спечелиш едни кирливи пари които дори няма да можеш да изхарчиш пълноценно, защото ще дадеш всички за данъци и такси и няма да ти остане време да се насладиш на живота!

133

Анонимен

преди 12 години

Английски ***, а българите - вярват... Едва ли не се хвали, че никога не е чувал за България, а сега си живее щастливо и спокойно там... :) Този е жалък, вниманието което му се обръща - по-жалко. ДЪНОТО: коментарите които виждам тук. Българите били комплексари... "доказано е", че били мързеливи; били "мизерно племе"; били завистливи... Отврат! Човек, който може да се изрази така за народа си ТРЯБВА да притежава гореизоброените квалификации до една! СРАМ!!! Сигурно псувате и майките си...

132

Линч

преди 13 години

Първо изнасилвач, второ педофил...този не заслужава затвор, а да бъде предаден на семейството на детето...закона на Линч да влезе в действие!

fallback