ХА-ХА-ХА..., Браво на ГЕРБ…

 

Те въоръжаваха терористите от ИДИЛ/Ислямска държава, които сега колят американци...!

 

Кой ще арестува бившето правителство на ГЕРБ, подкрепяно от ДПС, за това, че  е въоръжавало ислямските терористи от ИДИЛ…!!!

 

Радикалната група „Ислямска държава” е получавала оръжия от страни от бившия Източен блок, пише американският вестник „World tribune“, позовавайки се на дипломатически източници. Оръжия и оборудване са били изпращани от бивши съветски страни като България, Хърватия, Румъния и Унгария.

- „Повечето оръжейни доставки е получила от бившия Източен блок в резултат на поръчка, направена преди около година”, разказва дипломат.

Потокът на оръжия е бил улесняван от страни от НАТО, и в частност от Турция. Разузнавателните служби на държави от Алианса са подпомагали изпращането на пари и оръжия към и от Европа под маскировката на хуманитарни доставки за Сирия.

 

(С това се занимаваше министърчето на Б.Б. – Н. Младенов…, който организираше и “соарета” на ислямски терористи в Правец…)


Освен това източник твърди, че „Ислямска държава” е започнала да поръчва оръжия и военно оборудване в първите месеци на 2013 година.  
Според същия източник България е предоставяла боеприпаси на групата. Източниците твърдят, че Турция и страни от бивша Югославия са играли основна роля във въоръжаването на джихадистите.

 

- Групата е получавала и помощ, чрез вербуване в България…!!! (чрез “наборното бюро” – ДПС) Босна и Херцеговина, и Косово за войните си в Ирак и Сирия...

 

(Блиц)

.

Коментари Напиши коментар

2

Госпожата по Химия61

преди 6 години

Дооообре!

1

Дъртото Копиле

преди 6 години

Руменчо, голяма глупост си написал, обществена тайна е че военнопромишления комплекс в България беше приватизиран от червените другари от бившата ДС и тия твои приказки са само опит за предизборна пропаганда и манипулация на безмозъчната част от населението, ама си сбъркал трибуната не ги пиши в нета ами върви по селските кръчми мангалските гета - само там могат да ти се вържат на глупостите.