Мъж отишъл в автосервиз за проблеми с двигателя. Заговорил се с монтьора и споменал, че е кардиохирург. В този момнет монтьорът казал: - Хей, човече, сърцето е двигателят на човека. Аз избирам от двигатели и ти разбираш от двигатели. Е, кажи ми защо ви плащат 4 пъти повече? Кардиологът кимнал, качил се в колата, запалил двигателя и казала на монтьора: - А сега се опитай да оправиш колата, докато двигателят работи!

Преди да заплачат, кърмачета във военна болница искат разрешение да доложат.

Разговор между диспечер и шофьор на такси: - Двадесет и трети, можеш ли да закараш един човек, който много бърза за летището? - Да, мога да го закарам, имам три свободни места. - Той се страхува да не закъснее, защото трябва да лети в 17:00. Ще стигнеш ли навреме? - Кажи му, че гарантирам, че ще стигне навреме за този полет. - Двадесет и трети, как може да гарантираш при положение, че има такива задръствания! - Аз съм пилотът на този самолет...

- Докторе, кажете ми, грип ли е това? - Да! - Свински? - Да! Само свиня може да дойде в 4 часа сутринта в Пирогов с температура 36.7!

- Докторе, от близо седмица страдам от безсъние. - И какви по-точно са оплакванията? – Ами, будя се някъде към два - два и половина и не мога да заспя повече. - Хмм... Най-вероятно стресът е причината. С какво се занимавате? - Чиновник съм, но не е от това! Като ги гледам колегите, събуждат се в пет като пичове и кой от къде е!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase